Nj, tiež pravda, že sa Davano neoplatí nahadzovať ak to nebude fičať...
Ako si to predstavujem? Zatiaľ len veľmi povrchne. Pôvodne sme s Elune plánovali nejaké takéto dobrodružstvo, odohrávajúce sa v dystopii, teda opaku utopie. Lovci bohov bola taká symbolika by som povedal. "Bohovia" by boli ľudia, bytosti, ktorý vďaka svojim schopnostiam (nemyslím teraz magickým a tak) dokázali si podmaniť prostí ľud, alebo jednoducho masy ľudí, či už tak, že by ich uctievali ako bohov alebo by im jednoducho vládli, chápete čo myslím... Mohli by to byť vodcovia náboženských hnutí, alebo tak...
Nepamätám si už presne ako to bolo, ale zdá sa mi, že sa tam niesla podobná myšlienka ako v Clash of Titans, teda, že by ľudia postupne zabudli/zanevreli na pravých bohov a tým by sa to nepáčilo a vlastne vďaka tomu by bol ten svet jedna veľká dystopia, pretože priazeň bohov by zmizla. Na svete by však zostali stále jedinci, ktorý by si žili ako páni vďaka tomu, že majú pod malíčkom veľké skupiny ľudí, ba čo celé národy...
A možno by neskôr išlo aj o priamu konfrontáciu s bohmi...
Ide o to, že by to nebol fantasy svet, alebo aspoň nie v takej miere ako sme zvyknutý. Žiadny elfovia, trpazlíci, všemocný čarodeji, draci a tak. Pravdaže, ja osobne by som tam niečo "magična" rád uchoval, ale skôr takým štýlom, že ľudia s nejakou mocou sú rarita. Teda vie sa o ich existencii, no nenájdete čarodeja na každom kroku, chápete čo myslím... Nech sa to vymyká takým tým "klišoidným" konceptom fantasy. Keď tak mať nejakú schopnosť ale špecifickú, charaktzeristickú pre tú danú postavu... Ďalej postavy. Mali by to byť postavy ovplyvnené prostredím, postavy s pádnym dôvodom aby bojovali proti tamtým ľuďom. V očiach verejnosti sú to vrahovia, vyvrheli, žoldáci, špina, hnus... Proste výsledok doby. Ide o to, že takmer väčšina spoločnosti by bola sfanatizovaná, to znamená, že by si neuvedomovala čo sa s ňou vlastne deje. Preto vás, ako nepriateľa ich pána, ich boha, považujú za zlo.
Nemalo by to byť typické výpravné dobrodružstvo, typu "dojdem do krčmi, obvolám ľudí a hor sa vraždiť, zvrhávať". Preto by som nechcel aby zo začiatku tvorili skupinu. Predsalen, každý má svôj osobitný dôvod k tomu, aby proti nim bojoval. Naše postavy by sa nemali poznať a keď tak by som ich rád dal dokopy pod vplyvom okolností.
Toto je len taká stručná predstava spísaná pred prednáškou, tak to neberte finálne

ale takúto mám predstavu o dobrodružstve o ktorom som vravel. Možno je to priťažké na zahratie pre začiatočníkov, i ja po toľkom čase budem mať silný problém, ale keby to vyšlo, keby to fungovalo bolo by to zaujímavé podľa mňa. Kľudne o tom podiskutujme ako čo...