HuSä

Najzelenšie fóra slovenského Internetu.

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina [ letný čas ]




Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 11 ] 
Autor Správa

Dau?ur Stjóri
Obrázok používateľa

Založený: 26.07.2007
Príspevky: 1318
Body: 101
Bydlisko: 48°44'27.99" N 21°15'8.57" E
Pohlavie: Muž

Neprítomný
Odpoveď s citáciou
Chýba mi tu téma o tejto nenáročnej hre pre fajnšmekrov. :D
Akékoľvek postrehy od kohokoľvek? Kto túto hru hral? Dojmy?

_________________
Die, ctfmon, die!


Hore
 Profil ICQ  

Schattenjäger Inquisitor
Obrázok používateľa

Založený: 14.05.2006
Príspevky: 21708
Body: 61
Bydlisko: Holy Terra
Pohlavie: Muž

Neprítomný
Odpoveď s citáciou
to nejni kralu kralu daj vojacka? :lol:

_________________
We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further: it may be
Beyond that last blue mountain barred with snow
Across that angry or that glimmering sea ...

fly me to the moon and let me dance among the stars
=][=


Hore
 Profil  

röndör
Obrázok používateľa

Založený: 21.07.2004
Príspevky: 15683
Body: 305
Pohlavie: Muž

Neprítomný
Odpoveď s citáciou
Nie, to je kartovka, vykladate karty, zasierate superom, hra trva cca 5 minut, je to narocnejsie ako 6 bere, ale lahsie ako Citadela.

Na svoj obsah to ma prilis velku krabicu, ked to porovnam s Citadelou, tak pokojne mohli urobit polovicny rozmer. Pri slovenskych pravidlach mi prudko chybaju obrazky - ceske pravidla su ovela prehladnejsie.

_________________
Light hand of Empelol.


Hore
 Profil ICQ  

röndör
Obrázok používateľa

Založený: 21.07.2004
Príspevky: 15683
Body: 305
Pohlavie: Muž

Neprítomný
Odpoveď s citáciou
Mali sme dva problemy:
* co znamena "kazda dalsia karta"? Ak mame Palecka, znamena to, ze hodnotu pridavaju karty pod nim alebo vsetky karty v rade?
* aku hodnotu ma Prevlek, ktory sa otoci na uplnom konci? (Teda nie je pod nim ziadna karta?) Nula?

_________________
Light hand of Empelol.


Hore
 Profil ICQ  

Dau?ur Stjóri
Obrázok používateľa

Založený: 26.07.2007
Príspevky: 1318
Body: 101
Bydlisko: 48°44'27.99" N 21°15'8.57" E
Pohlavie: Muž

Neprítomný
Odpoveď s citáciou
alef0 napísal:
* aku hodnotu ma Prevlek, ktory sa otoci na uplnom konci? (Teda nie je pod nim ziadna karta?) Nula?

Podľa mňa je toto jasné. Na úplnom konci sa karty už nevyhodnocujú aktívne (tj. explorer necestuje) tým pádom má nulu.

_________________
Die, ctfmon, die!


Hore
 Profil ICQ  

Profesionálny flákač školy
Obrázok používateľa

Založený: 06.06.2005
Príspevky: 1831
Body: 0
Bydlisko: Somewhere
Pohlavie: Muž

Neprítomný
Odpoveď s citáciou
DB: explorer necestuje, ale body sa zanho zaratavaju tam, kde skoncil na konci hry ;) potom by mi chybal nejak jeho vyznam (teda ak mame na ymsli tu istu vlastnost :D)

_________________
"You're welcome on my boat. God ain't."


Hore
 Profil ICQ  

Dau?ur Stjóri
Obrázok používateľa

Založený: 26.07.2007
Príspevky: 1318
Body: 101
Bydlisko: 48°44'27.99" N 21°15'8.57" E
Pohlavie: Muž

Neprítomný
Odpoveď s citáciou
Ja som dal explorera len ako príklad. Body sa počítajú ale nakoľko Prevlek má nulu, tak sa počíta ako nula.

Čo som tým chcel povedať? Už ani sám neviem. Ale nie viem. Že pod prevlek už nestrkáš kartu po funuse. Asi to mal alef na mysli.

_________________
Die, ctfmon, die!


Hore
 Profil ICQ  

Profesionálny flákač školy
Obrázok používateľa

Založený: 06.06.2005
Príspevky: 1831
Body: 0
Bydlisko: Somewhere
Pohlavie: Muž

Neprítomný
Odpoveď s citáciou
mno po funuse nie.... tak ako po funuse nemenis pomocou zradcu jednotlive body a takk... ekd je funus, je funus ;)

_________________
"You're welcome on my boat. God ain't."


Hore
 Profil ICQ  

Dau?ur Stjóri
Obrázok používateľa

Založený: 26.07.2007
Príspevky: 1318
Body: 101
Bydlisko: 48°44'27.99" N 21°15'8.57" E
Pohlavie: Muž

Neprítomný
Odpoveď s citáciou
Alefovi až na konci hry svitlo, že zradca prehadzuje tie smiešne kartičky (obilie, peniaze, a tak) a nie hracie karty, ktoré sa ukladajú.

A ináč tá hra má veľký potenciál na skvelé pwny. Sa mi ľubilo jak si Kleriker zrušil kartu vlastným Mordýřom. :ikonka42:

_________________
Die, ctfmon, die!


Hore
 Profil ICQ  

Doomed eternally
Obrázok používateľa

Založený: 13.11.2004
Príspevky: 2814
Body: 57
Bydlisko: Košice
Pohlavie: Muž

Neprítomný
Odpoveď s citáciou
TO bolo minule, uz som sa zorientoval :P

_________________
An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur?

Bet’ Kindlein bet’,
morgen kommt der Schwed’
morgen kommt der Oxenstjern’
der wird dem Kindlein ’s Beten lehr’n
bet’ Kindlein bet’


Hore
 Profil ICQ  

röndör
Obrázok používateľa

Založený: 21.07.2004
Príspevky: 15683
Body: 305
Pohlavie: Muž

Neprítomný
Odpoveď s citáciou
Hej, s tym Zradcom je to moja chyba, som zle precital pravidla.

Inak na nasiel som aktualizovane anglicke pravidla.

* Paleček dostava +3 za kazdu inu kartu (Jede weitere Karte in dieser Spalte (egal wem sie gehört) erhöht die Zahl des kleinen Riesen um 3. / Each other card in this column (regardless of who owns the card) increases the value of the Giant by 3.) Karta nemusi byt len pod nim.
* Prevlek ma explicitne uvedenu nulu, cize ano, jeho hodnota je nula. Dokonca ani nie si povinny strkat pod neho kartu. (Elegantne pre combo "vyhrava najnizsi sucet"). Karta pod neho sa po funuse nestrka, lebo spada do sekcie "cards with numbers & actions that occur during the round"

* Zradca moze vymenou bodovych kariet dokonca ukoncit kolo!

_________________
Light hand of Empelol.


Hore
 Profil ICQ  
Zobraziť príspevky za obdobie posledných:  Usporiadať podľa  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 11 ] 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina [ letný čas ]


Kto je prítomný

Ľudia sediaci pri tomto stole: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.


Nemôžete zakladať nové témy pri tomto stole
Nemôžete odpovedať na témy pri tomto stole
Nemôžete upravovať svoje príspevky pri tomto stole
Nemôžete mazať svoje príspevky pri tomto stole

Hľadať:
Skočiť na:  
cron
Little spaceships
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Karma MOD © 2007, 2009 m157y, modifications © 2010 Annun