planetaher.cz napísal:
Can't Stop! je zábavná kostková hra, ve které se neustále pohybujete na hranici rizika:) Umisťujete v ní svoje značky do jednotlivých sloupců, které odpovídají hodům dvěma kostkami (tedy od 2 do 12). Vaším úkolem je dostat svoje značky na vrcholek tří těchto slouců. To se vám může podařit tak, že hážete kostkami a posunujete své dočasné značky, dokud se vám daří trefovat sloupce, ve kterých je máte. Jakmile ale jednou minete, přijdete o vše, co jste ve svém tahu naházeli! Můžete ale tah kdykoliv ukončit a umístit své trvalé značky, které můžete posunovat v dalším tahu. Když ale soupeř bude mít pevnější nervy (a více štěstí:)), tak vám uteče. Máte na to?;)
Sestra uvidela tuto hru v tescu tak sa rozhodla ju kupit kedze bola po zlave.. stala 20eur, zlacnena z 50eur.. Tak ju teda vzala nech vidime co to je, rozsirila trosku nasu zbierku doskoviek.
Po otvoreni obrovskej skatule sme neboli moc nadseny ked sme zbadali aka je hra mala..

Po prestudovani pravidiel, dohode ako to vlastne budeme hrat sme sa pustili na 1. hru.. hra je pre 2-4 hracov, hrali sme 7 (zparovany) verziu pre 4 (2v2v2v1) co vsak znacne ovplyvnilo zabavu - v dobrom samozrejme

Prva hra ubehla asi za 45 minut, dobre sme sa nasmiali, objavili zopar strategii. Potom sme sa vsak museli rozdelit a ostali sme len 3. Tu zabava dost upadla. Ku koncu to bolo tak ze kazdy hrac sa snazil najlepsieho znicit. A kedze najlepsiemu stacilo hodit na kockach 1 2 x x (x = nahodne cislo) po par kolach sa toto konecne "huntenie skoncilo". Dalsia hra uz bola dost nudna. Po 3 hrach sme to zabalili a sli hrat poker. Urcite sa k tomu vratime, ked nas bude viac, je to velka zabava ale hra sa mi velmi rychlo ohra. V jednoduchosti sa mi podoba Ubongu pricom to je o dost vacsia zabava a ide tam o skill nie o stastie. V tejto hre ide o stastie z 95%.. kocky...

zhrnutie: (10 super 0 shit)
"Hardware": 6
pravidla (jednoduchost na pochopenie): 8
stastie: 10 (teraz neviem ci je to dobre kedze tu ide len o stastie)
strategia: 7
risk: 8.5
zabava: 7
rychle ohranie: 10
spolu 6.5
Ak by som sa mal rozhodnut ci si tuto hru kupim alebo nie po tom ako si ju zahram, nekupil by som ju.. Bola to skuska sposobom pokus omyl - vysiel omyl.. 2, 3 hry sranda/.. potom nuda...