Ja so povodne aj v tej cistej mafii chcel mat nejake tie klasicke povolania, ten anarchysta napr. alebo zrkadlo, proste ale klasika, ziadne uber nakombene veci.
Tiez som to chcel mat bez roleplay. To znamena aby sa riesil problem mafie(herny teda), a hracov v ich vztahoch, nie problem vyjadrovaci vzhladom na okolne, ci uz socialne alebo hmotne prostredie hraca. Na mafii bez roleplay trvam, pripadne si ho mozte vytvorit. (prepacte, ale nechce sa mi vymyslat na zaciatku a na konci kazdeho dna minipoviedku

). Na Mafii s povolaniami sa mozme dohodnut, len to je problem ci pre kazdeho hraca alebo len zopar povolani. Podla mna pri malom pocte ludi ak povolania tak pre kazdeho. Mozme dokonca vyskuast nove veci, ktore vymyslime.
No ale chcem upozornit na to, ze vam odmietam robit policajta(pametam si na mafie kde sa ludia hadali navzajom a este aj s DM). Takze sa dohodnime na tom ako sa bude riesit neaktivnost hraca, ak ju vobec chceme riesit, Ci herny den bude trvat presne casovo(3 dni) alebo bude pokial sa niekto nepopravi. Pripadne ine pravidla ak vas napadnu.